Zelerová nátierka
Ingrediencie na 1 porciu
Cibuľa | 0.5 kus | |
Zeler | 100 g | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Biely jogurt 1,5 % tuku | 60 g | |
Citrónová šťáva čerstvá | 20 g |
Zeler nastrúhame na jemnom strúhadle. Premiešame s citrónovou šťavou. Cibuľu najemno pridáme k zeleru, osolíme, okoreníme, spojíme jogurtom a premiešame. Podávame s bezlepkovým pečivom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 187.63 Kj
Bielkoviny | 1.05 g |
Sacharidy | 9.14 g |
Tuky | 0.27 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.01 g |
Vláknina | 3.05 g |
ALERGÉNY
- Zeler a výrobky z neho
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT