Zelerová nátierka

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa0.5 kus
Zeler100 g
Čierne korenie1 štipka
Biely jogurt 1,5 % tuku60 g
Citrónová šťáva čerstvá20 g

Zeler nastrúhame na jemnom strúhadle. Premiešame s citrónovou šťavou. Cibuľu najemno pridáme k zeleru, osolíme, okoreníme, spojíme jogurtom a premiešame. Podávame s bezlepkovým pečivom.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 187.63 Kj

Bielkoviny1.05 g
Sacharidy9.14 g
Tuky0.27 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.01 g
Vláknina3.05 g

ALERGÉNY

  • Zeler a výrobky z neho
  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.