Zeleninová polievka
Ingrediencie na 1 porciu
Cesnak | 2 strúčiky | |
Bazalka čerstvá | 1 hrsť | |
Olej olivový extra panenský | 5 ml | |
Rajčiny cherry | 4 hrsti | |
Cibuľa červená | 2 kusy | |
Tymián | 1 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Zelené fazuľové lusky | 100 g | |
Bujón v kocke | 12 g | |
Fazule biele | 30 g |
Orestujte cesnak s cibuľou, pridajte nakrájané paradajky a nechajte podusiť. Prilejte pripravený bujón, vsypte fazuľové struky a varte cca 10 minút. Dochucujte korením a primiešajte biele fazule a znovu krátko povarte. Navrch ozdobte pokrájanými lístkami bazalky.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 199.327 Kj
Bielkoviny | 2.13 g |
Sacharidy | 6.77 g |
Sacharidy z cukrov | 0.02 g |
Tuky | 1.35 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.62 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.41 g |
Vláknina | 1.38 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT