Zeleninová polievka

Ingrediencie na 1 porciu

Cesnak2 strúčiky
Bazalka čerstvá1 hrsť
Olej olivový extra panenský5 ml
Rajčiny cherry4 hrsti
Cibuľa červená2 kusy
Tymián1 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Zelené fazuľové lusky100 g
Bujón v kocke12 g
Fazule biele30 g

Orestujte cesnak s cibuľou, pridajte nakrájané paradajky a nechajte podusiť. Prilejte pripravený bujón, vsypte fazuľové struky a varte cca 10 minút. Dochucujte korením a primiešajte biele fazule a znovu krátko povarte. Navrch ozdobte pokrájanými lístkami bazalky.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 199.327 Kj

Bielkoviny2.13 g
Sacharidy6.77 g
Sacharidy z cukrov0.02 g
Tuky1.35 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.62 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.41 g
Vláknina1.38 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.