Zelené fazule s kôprom
Ingrediencie na 1 porciu
Olej olivový | 1 ml | |
Zelené fazuľky | 130 g | |
Kôpor | 13 g |
Fazuľky uvarte v osolenej vode takmer domäkka. Zlejte a vývar nechajte odstáť. Na oleji pomaly opekajte cibuľu a petržlen (cca 10 minút). Prilejte 100 ml vývaru z fazuliek a rozmixujte. Múku rozmixujte v smotane, zmes zašľahajte do omáčky a povarte. Pridajte fazuľky, prehrejte, dochutíte octom a nakoniec pridáte kôpor. Podávajte s vareným vajíčkom a celozrnným toustom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 42.191 Kj
Bielkoviny | 0.03 g |
Sacharidy | 0.14 g |
Tuky | 1 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT