Zapekané zemiaky so syrom, cibuľou a smotanou

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa1 kus
Zemiaky150 g
Olej olivový1 ml
Syr eidam 30 % tuku20 g
Smotana 12 %50 g

Zemiaky si môžeme predvariť, potom ich nakrájame na plátky a začneme ukladať do pekáča. Medzitým si na troche masla necháme zozlatnúť cibuľku. Prekladáme vrstvy zemiakov cibuľou. Nakoniec zalejeme smotanou a zasypeme syrom. Dáme piecť na 40 min., 180 st.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 240.516 Kj

Bielkoviny1.32 g
Sacharidy9.25 g
Sacharidy z cukrov0.05 g
Tuky1.53 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.95 g
Vláknina3.02 g
Vápnik0.17 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.