Zapečený baklažán s hovädzím mäsom

Ingrediencie na 1 porciu

Cesnak1 strúčik
Baklažán0.5 kus
Paprika červená1 kus
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Hovädzie mleté150 g

Polovicu baklažánu vydlabeme lyžicou. Vydlabanú dužinu pokrájame na menšie kúsky a zmiešame s nakrájanou paprikou a mletým mäsom. Osolíme, okoreníme a pridáme nasekaný cesnak. Zmesou naplníme baklažán a dáme piecť do predhriatej rúry na 150 °C na dobu 20 minút.

Ak vás zaujímajú iné netradičné jedlá z mäsa a zeleniny, určite by ste si nemali nechať újsť náš recept na keto bravčové pliecko na horčici.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 256.623 Kj

Bielkoviny2.52 g
Sacharidy10.25 g
Tuky3.31 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.05 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.11 g
Vláknina4 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.