Zapečené penne s ricottou

Ingrediencie na 1 porciu

Cesnak1 strúčik
Bazalka čerstvá1 hrsť
Olej olivový2 ml
Tymián10 g
Soľ1 štipka
Rajčiny v plechovke100 g
Rozmarín10 g
Cestoviny celozrnné70 g
Mozzarella light25 g
Syr Ricotta50 g

Cibuľu nakrájame najemno a osmažíme na panvici, potom pridáme cesnak, nakrájané paradajky a korenie. Prevaríme po dobu 10 minút a potom ešte horúce vlejeme k cestovinám, zamiešame ricottu, pokladieme plátkami mozzarelly a dáme zapiecť do predhriatej rúry na 180 °C po dobu 30 minút. Na tanieri ozdobíme bazalkou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 102.63892 Kj

Bielkoviny1.02 g
Sacharidy1.96 g
Sacharidy z cukrov0.05 g
Tuky1.32 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.99 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.11 g
Vláknina0.23 g
Vápnik0.02 g

ALERGÉNY

  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.