Waldorf šalát
Ingrediencie na 1 porciu
Zeler | 10 g | |
Jablko | 200 g | |
Víno hroznové | 1 hrsť | |
Orechy vlašské | 0.5 hrsť | |
Hrozienka | 5 g | |
Biely jogurt 1,5 % tuku | 20 g |
Ovocie a zeler nakrájajte na kocky a zmiešajte s orechmi, hrozienkami a jogurtom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 400.315 Kj
Bielkoviny | 2.28 g |
Sacharidy | 7.02 g |
Tuky | 6.13 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.01 g |
Vláknina | 1.31 g |
Sodík | 0.21 g |
Gi | 38 |
ALERGÉNY
- Zeler a výrobky z neho
- Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT