Vietnamské kuracie rezance
Ingrediencie na 1 porciu
Cibuľa | 1 kus | |
Mrkva | 1 kus | |
Olej olivový | 10 ml | |
Kuracie prsia (restované) | 100 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Rezance ryžové | 60 g | |
Korenie kari | 3 štipky | |
Omáčka sójová | 20 g | |
Kapusta čínska | 250 g |
Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a sprudka opečieme po všetkých stranách. Rezance uvaríme podľa návodu a osmažíme v panvici s výpekom z mäsa, pridáme mäso, nastrúhanú mrkvu na hrubom strúhadle a opäť trochu opečieme. Na záver vmiešame najemno nakrájanú kapustu, okoreníme, osolíme a pridáme cca lyžicu sójovej omáčky a opäť prehrejeme.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 400.902 Kj
Bielkoviny | 2.46 g |
Sacharidy | 17.15 g |
Sacharidy z cukrov | 0.01 g |
Tuky | 1.61 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
Vláknina | 7.02 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Sójové bôby (sója) a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT