Vietnamské kuracie rezance

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa1 kus
Mrkva1 kus
Olej olivový10 ml
Kuracie prsia (restované)100 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Rezance ryžové60 g
Korenie kari3 štipky
Omáčka sójová20 g
Kapusta čínska250 g

Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a sprudka opečieme po všetkých stranách. Rezance uvaríme podľa návodu a osmažíme v panvici s výpekom z mäsa, pridáme mäso, nastrúhanú mrkvu na hrubom strúhadle a opäť trochu opečieme. Na záver vmiešame najemno nakrájanú kapustu, okoreníme, osolíme a pridáme cca lyžicu sójovej omáčky a opäť prehrejeme.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 400.902 Kj

Bielkoviny2.46 g
Sacharidy17.15 g
Sacharidy z cukrov0.01 g
Tuky1.61 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.88 g
Vláknina7.02 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

  • Sójové bôby (sója) a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.