Vajíčková nátierka
Ingrediencie na 1 porciu
Horčica plnotučná | 1 g | |
Vajce | 1 kus | |
Cibuľa jarná | 1 kus | |
Maslo nátierkové | 10 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka |
Vajcia uvaríme natvrdo. Potom ich necháme úplne vychladnúť. Na jemnom strúhadle nastrúhame. Pridáme nátierkové maslo, jarnú cibuľku, soľ, korenie, horčicu.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 380.8903 Kj
Bielkoviny | 6.75 g |
Sacharidy | 1.58 g |
Sacharidy z cukrov | 0.11 g |
Tuky | 5.57 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.88 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.22 g |
Cholesterol | 0.2 g |
Vláknina | 0.32 g |
Sodík | 0.08 g |
Vápnik | 0.03 g |
ALERGÉNY
- Horčica a výrobky z nej
- Vajcia a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT