Treska, špenát, ryža

Ingrediencie na 1 porciu

Maslo5 g
Ryža varená100 g
Špenát čerstvý200 g
Treska pečená150 g
Soľ1 štipka

Tresku si umyjeme, osolíme a opečieme na troche masla. Špenát poriadne umyjeme a dáme na panvicu spariť. Podávame s ryžou. Výživové hodnoty zodpovedajú uvarenej ryži. 100 g surovej ryže sa rovná 200 g ryži varenej. Vždy si teda odvážte polovicu množstva než je v recepte uvedené.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 41.814 Kj

Bielkoviny0.2 g
Sacharidy0.29 g
Tuky0.88 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.54 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina0.03 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho
  • Ryby a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.