Treska na smotane

Ingrediencie na 1 porciu

Cesnak1 strúčik
Olej olivový5 ml
Pórik0.5 kus
Treska pečená150 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Citrónová šťáva čerstvá1 g
Smotana na varenie 10 %200 g

Opláchnuté filé osoľte, okoreňte a spoločne s pórom vložte do olejom vymasteného pekáča. Zalejte smotanou. Pečte cca 20 minút pri 200 °C. Podávajte pokvapkané citrónom s varenými zemiakmi.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 240.254 Kj

Bielkoviny2.49 g
Sacharidy8.32 g
Tuky1.46 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.99 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.11 g
Vláknina3.04 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

  • Ryby a výrobky z nich
  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.