Treska na smotane
Ingrediencie na 1 porciu
Cesnak | 1 strúčik | |
Olej olivový | 5 ml | |
Pórik | 0.5 kus | |
Treska pečená | 150 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Citrónová šťáva čerstvá | 1 g | |
Smotana na varenie 10 % | 200 g |
Opláchnuté filé osoľte, okoreňte a spoločne s pórom vložte do olejom vymasteného pekáča. Zalejte smotanou. Pečte cca 20 minút pri 200 °C. Podávajte pokvapkané citrónom s varenými zemiakmi.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 240.254 Kj
Bielkoviny | 2.49 g |
Sacharidy | 8.32 g |
Tuky | 1.46 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.99 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.11 g |
Vláknina | 3.04 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Ryby a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT