Steak so zemiakovou kašou s tekvicou Hokkaido
Ingrediencie na 1 porciu
Zemiaky bez šupky | 100 g | |
Kuracie mäso | 200 g | |
Tekvica Hokkaido (po tepelnej úprave) | 100 g | |
Soľ | 1 štipka |
Kuracie mäso si umyjeme, naklepeme a osolíme. Vložíme na rozpálenú panvicu s olejom. Opečieme z oboch strán. Možno použiť na ochutenie bylinky. Uvaríme zemiaky, ktoré zmixujeme alebo pomliaždime. Tekvicu olúpeme, nakrájame ju na menšie kúsky a uvaríme vo vode do zmäknutia, potom ju vložíme do kaše a opäť mixujeme.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 9.002 Kj
Bielkoviny | 0.16 g |
Sacharidy | 0.22 g |
Tuky | 0.07 g |
Vláknina | 0.04 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT