Špenát s hovädzím mäsom a gnocchi

Ingrediencie na 1 porciu

Hovädzie zadné100 g
Cesnak1 strúčik
Olej olivový2 ml
Špenát čerstvý200 g
Gnocchi zemiakové150 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka

Hovädzie mäso si opláchneme a osolíme. Nakrájame ho na menšie kúsky. Špenát si tiež umyjeme a necháme ho spariť na panvičke s olivovým olejom a cesnakom, soľou a korením. Mäso dáme piecť do pekáča, podlejeme vodou. Na 180 °C pečieme cca 45 – 60 min. Gnocchi vložíme do vriacej osolenej vody a necháme ich povariť, než vyplávajú všetky na povrch.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 80.607 Kj

Bielkoviny0.57 g
Sacharidy1.61 g
Sacharidy z cukrov0.01 g
Tuky1.14 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.89 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.11 g
Vláknina0.03 g
Sodík0.01 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
  • Vajcia a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.