Šalát z čínskej kapusty s tofu

Ingrediencie na 1 porciu

Cukor biely1 g
Olej olivový5 ml
Uhorka kyslá2 kusy
Kápia50 g
Syr tofu100 g
Šampiňóny čerstvé30 g
Soľ1 štipka
Ocot20 ml
Omáčka sójová20 g
Kapusta čínska250 g
Zázvor mletý1 štipka

Kapustu si nakrájame na slabé rezance, ochutíme štipkou soli a zamiešame. Pridáme kapie, uhorku, šampiňóny. Syr si nakrájame na kocky. Všetky ingrediencie dôkladne premiešame spolu s marinádou, ktorú si pripravíme zo sójovej omáčky, octu, oleja, trošky cukru a štipky mletého zázvoru. Podľa chuti dosolíme.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 142.269 Kj

Bielkoviny0.52 g
Sacharidy4.97 g
Sacharidy z cukrov1.09 g
Tuky1.19 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.88 g
Vláknina0.68 g

ALERGÉNY

  • Sójové bôby (sója) a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.