Šalát z červenej repy
Ingrediencie na 1 porciu
Syr eidam 20 % tuku | 30 g | |
Vajce varené natvrdo | 1 kus | |
Cvikla | 300 g | |
Uhorka kyslá | 4 kusy | |
Jarná zeleninová zmes (hrášok, kukurica, karotka) | 150 g |
Červenú repu varíme aj so šupkou približne 45 minút, tak aby bola mäkká. Po vychladnutí ju ošúpeme a nastrúhame nahrubo. Pridáme sterilizovaný hrášok, mrkvu a najemno nakrájané kyslé uhorky. Všetko dôkladne premiešame. Posypeme strúhaným syrom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 391.9127 Kj
Bielkoviny | 6.87 g |
Sacharidy | 3.76 g |
Tuky | 5.46 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.65 g |
Cholesterol | 0.15 g |
Vláknina | 0.53 g |
Vápnik | 0.03 g |
Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Vajcia a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT