Rýchla hubová polievka

Ingrediencie na 1 porciu

Soľ1 štipka
Rasca1 štipka
Huby sušené20 g
Rezance ryžové10 g
Olej repkový3 ml
Ligurček5 g
Zmes koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler)100 g

Huby necháme napučať vo vode. Zeleninu orestujeme na rozpálenej panvici, pridáme huby aj s vodou, v ktorej boli namočené, rascu, soľ a varíme domäkka. Do horúcej polievky pridáme rezance a ligurček a odstavíme.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 122.572 Kj

Bielkoviny0.5 g
Sacharidy1.24 g
Sacharidy z cukrov0.05 g
Tuky1.08 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.07 g
Vláknina0.05 g

ALERGÉNY

  • Zeler a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.