Rybie filé s pórom

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa1 kus
Maslo5 g
Pórik0.5 kus
Rybie filé150 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Korenie kari2 štipky
Olej repkový5 ml
Múka pšeničná celozrnná8 g

Cibuľu si nakrájame na polkolieska a speníme ju na panvici. Na cibuli opekáme osolené a okorenené filé. Pridáme na kolieska nakrájaný pór, podlejeme trochou vody a podusíme. Keď je filé mäkké vyberieme ho z panvice a zo zvyšku urobíme omáčku, pridaním malého kúsku masla, celozrnnej múky a dochutíme korením.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 449.055 Kj

Bielkoviny3.38 g
Sacharidy17.33 g
Sacharidy z cukrov0.03 g
Tuky2.49 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.59 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina6.11 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho
  • Ryby a výrobky z nich
  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.