Rybie filé s pórom
Ingrediencie na 1 porciu
Cibuľa | 1 kus | |
Maslo | 5 g | |
Pórik | 0.5 kus | |
Rybie filé | 150 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Korenie kari | 2 štipky | |
Olej repkový | 5 ml | |
Múka pšeničná celozrnná | 8 g |
Cibuľu si nakrájame na polkolieska a speníme ju na panvici. Na cibuli opekáme osolené a okorenené filé. Pridáme na kolieska nakrájaný pór, podlejeme trochou vody a podusíme. Keď je filé mäkké vyberieme ho z panvice a zo zvyšku urobíme omáčku, pridaním malého kúsku masla, celozrnnej múky a dochutíme korením.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 449.055 Kj
Bielkoviny | 3.38 g |
Sacharidy | 17.33 g |
Sacharidy z cukrov | 0.03 g |
Tuky | 2.49 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.59 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Vláknina | 6.11 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Ryby a výrobky z nich
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT