Rizoto so zeleninou

Ingrediencie na 1 porciu

Mrkva1 kus
Maslo2 g
Hrášok čerstvý100 g
Kukurica sterilizovaná100 g
Bazalka čerstvá1 hrsť
Syr eidam 20 % tuku20 g
Pažítka0.5 hrsť
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Korenie paprika mletá1 štipka
Ryža celozrnná80 g

Ryžu uvaríme podľa návodu na obale. Hrášok, kukuricu a pokrájanú mrkvu podusíme na troche masla, pridáme ryžu, korenie a bylinky. Premiešame a posypeme nastrúhaným syrom.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 248.193 Kj

Bielkoviny2.08 g
Sacharidy8.35 g
Tuky1.3 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.52 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina4.43 g
Gi0.15

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.