Rímsky šalát s rukolou a reďkovkami
Ingrediencie na 1 porciu
Olej olivový extra panenský | 5 ml | |
Reďkovky | 50 g | |
Vajce varené natvrdo | 2 kusy | |
Rukola | 1 hrsť | |
Syr plesnivý niva | 75 g | |
Šalát rímsky | 50 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Citrónová šťáva čerstvá | 10 g |
Rímsky šalát, rukolu i reďkovky umyjeme. Šalátové listy natrháme, reďkovky prepolíme. Pridáme dve vajcia natvrdo, ktoré nakrájame na polmesiačiky. Pridáme nastrúhaný syr a dochutíme soľou a korením.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 379.724 Kj
Bielkoviny | 6.72 g |
Sacharidy | 0.89 g |
Tuky | 6.56 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 2.4 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Cholesterol | 0.15 g |
Vláknina | 0.19 g |
Vápnik | 0.03 g |
Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
- Vajcia a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT