Rímsky šalát s rukolou a reďkovkami

Ingrediencie na 1 porciu

Olej olivový extra panenský5 ml
Reďkovky50 g
Vajce varené natvrdo2 kusy
Rukola1 hrsť
Syr plesnivý niva75 g
Šalát rímsky50 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Citrónová šťáva čerstvá10 g

Rímsky šalát, rukolu i reďkovky umyjeme. Šalátové listy natrháme, reďkovky prepolíme. Pridáme dve vajcia natvrdo, ktoré nakrájame na polmesiačiky. Pridáme nastrúhaný syr a dochutíme soľou a korením.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 379.724 Kj

Bielkoviny6.72 g
Sacharidy0.89 g
Tuky6.56 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)2.4 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Cholesterol0.15 g
Vláknina0.19 g
Vápnik0.03 g
Gi0.3

ALERGÉNY

  • Vajcia a výrobky z nich
  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.