Restovaná zelenina

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa1 kus
Rajčiny sušené100 g
Bazalka čerstvá1 hrsť
Paprika červená1 kus
Cuketa0.5 kus
Zeler stopkový1 kus

Zo stopkového zeleru odstránime vlákna. Väčšiu stopku olúpeme. Všetku umytú a očistenú zeleninu nakrájame na rôzne tvary. Zeleninu restujeme na rozpálenej panvici s vodou asi 2 minúty. Nakoniec dochutíme čerstvou bazalkou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 403.851 Kj

Bielkoviny3.43 g
Sacharidy17.3 g
Sacharidy z cukrov0.02 g
Tuky3.63 g
Vláknina6.18 g

ALERGÉNY

  • Zeler a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.