Reďkovková praženica
Ingrediencie na 1 porciu
Cibuľa | 0.5 kus | |
Reďkovky | 250 g | |
Vajce | 2 kusy | |
Pažítka | 0.5 hrsť | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Rasca | 1 štipka | |
Olej repkový | 4 ml |
Reďkovky si nakrájate na polovice a následne na polovičné kolieska. Na rozpálenej panvici si orestujte nadrobno nakrájanú cibuľu, pridajte reďkovky a chvíľu restujte tak, aby reďkovky zmäkli. Ochuťte soľou, korením, rascou a pažítkou. Prilejte ušľahané vajcia a opekajte, kým vajcia nebudú mať vami obľúbenú konzistenciu.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 611.541 Kj
Bielkoviny | 7.5 g |
Sacharidy | 10.23 g |
Sacharidy z cukrov | 0.02 g |
Tuky | 6.73 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.62 g |
Cholesterol | 0.2 g |
Vláknina | 3.25 g |
Sodík | 0.07 g |
Vápnik | 0.03 g |
Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
- Vajcia a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT