Reďkovková praženica

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa0.5 kus
Reďkovky250 g
Vajce2 kusy
Pažítka0.5 hrsť
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Rasca1 štipka
Olej repkový4 ml

Reďkovky si nakrájate na polovice a následne na polovičné kolieska. Na rozpálenej panvici si orestujte nadrobno nakrájanú cibuľu, pridajte reďkovky a chvíľu restujte tak, aby reďkovky zmäkli. Ochuťte soľou, korením, rascou a pažítkou. Prilejte ušľahané vajcia a opekajte, kým vajcia nebudú mať vami obľúbenú konzistenciu.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 611.541 Kj

Bielkoviny7.5 g
Sacharidy10.23 g
Sacharidy z cukrov0.02 g
Tuky6.73 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)1.62 g
Cholesterol0.2 g
Vláknina3.25 g
Sodík0.07 g
Vápnik0.03 g
Gi0.3

ALERGÉNY

  • Vajcia a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.