Reďkovková polievka

Ingrediencie na 1 porciu

Olej olivový extra panenský2 ml
Reďkovky80 g
Pórik0.5 kus
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Zeleninový vývar100 ml
Syr Ricotta25 g

Reďkovky nakrájame na jemné kolieska, ich listy umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Na panvici restujeme kolieska póru, po chvíli pridáme i kolieska reďkoviek. Po 5 minútach zalejeme vývarom a povaríme po dobu 15 minút, potom pridáme listy reďkoviek a polievku rozmixujeme dohladka a pridáme ricottu, osolíme a okoreníme.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 206.398 Kj

Bielkoviny2.09 g
Sacharidy7.07 g
Tuky1.3 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.6 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina3.03 g
Gi0.3

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.