Reďkovková polievka
Ingrediencie na 1 porciu
Olej olivový extra panenský | 2 ml | |
Reďkovky | 80 g | |
Pórik | 0.5 kus | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Zeleninový vývar | 100 ml | |
Syr Ricotta | 25 g |
Reďkovky nakrájame na jemné kolieska, ich listy umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Na panvici restujeme kolieska póru, po chvíli pridáme i kolieska reďkoviek. Po 5 minútach zalejeme vývarom a povaríme po dobu 15 minút, potom pridáme listy reďkoviek a polievku rozmixujeme dohladka a pridáme ricottu, osolíme a okoreníme.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 206.398 Kj
Bielkoviny | 2.09 g |
Sacharidy | 7.07 g |
Tuky | 1.3 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.6 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Vláknina | 3.03 g |
Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT