Reďkovková nátierka s pečivom
Ingrediencie na 1 porciu
Reďkovky | 50 g | |
Cibuľa jarná | 1 kus | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Žervé klasik | 50 g |
Reďkovky nastrúhame na jemnom strúhadle, primiešame jarnú cibuľku nakrájanú nadrobno, žervé, soľ a korenie. Natrieme na viaczrnný chlieb a podávame ozdobené cibuľkou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 44.243 Kj
Bielkoviny | 0.57 g |
Sacharidy | 1.09 g |
Sacharidy z cukrov | 0.04 g |
Tuky | 0.21 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.09 g |
Vláknina | 0.34 g |
Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT