Pstruh so šalátom

Ingrediencie na 1 porciu

Mrkva1 kus
Olej olivový10 ml
Pstruh150 g
Cibuľa jarná1 kus
Paprika žltá1 kus
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Citrónová šťáva čerstvá5 g
Koriander mletý1 štipka

Očistíme pstruha, pokvapkáme citrónom, osolíme, okoreníme a dáme piecť do rúry na pečiacom papieri a pečieme 30 minút. Mrkvu, papriku a cibuľku nakrájame na tenké rezance a dáme na tanier, na hromádku zeleniny položíme pstruha. Dochutíme soľou, korením, olejom, citrónom a koriandrom.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 290.57 Kj

Bielkoviny2.71 g
Sacharidy12.04 g
Sacharidy z cukrov0.01 g
Tuky1.57 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.88 g
Vláknina6.31 g

ALERGÉNY

  • Ryby a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.