Pstruh so šalátom
Ingrediencie na 1 porciu
Mrkva | 1 kus | |
Olej olivový | 10 ml | |
Pstruh | 150 g | |
Cibuľa jarná | 1 kus | |
Paprika žltá | 1 kus | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Citrónová šťáva čerstvá | 5 g | |
Koriander mletý | 1 štipka |
Očistíme pstruha, pokvapkáme citrónom, osolíme, okoreníme a dáme piecť do rúry na pečiacom papieri a pečieme 30 minút. Mrkvu, papriku a cibuľku nakrájame na tenké rezance a dáme na tanier, na hromádku zeleniny položíme pstruha. Dochutíme soľou, korením, olejom, citrónom a koriandrom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 290.57 Kj
Bielkoviny | 2.71 g |
Sacharidy | 12.04 g |
Sacharidy z cukrov | 0.01 g |
Tuky | 1.57 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
Vláknina | 6.31 g |
ALERGÉNY
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT