Pstruh na masle
Ingrediencie na 1 porciu
Múka polohrubá | 5 g | |
Olej olivový | 3 ml | |
Pstruh | 120 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Rasca | 1 štipka | |
Olej slnečnicový | 1 lyžica | |
Fenikel | 180 g |
Pstruha očistíme a osušíme. Potom ho nasolíme, okoreníme, posypeme rascou aj vo vnútornej časti. Necháme zahriať panvičku s trochou masla. Pstruha ľahko zaprášime múkou a necháme ho prudko opekať najprv z jednej a potom z druhej strany. Fenikel zabalíme do alobalu, pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť do rúry do zmäknutia.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 370.844 Kj
Bielkoviny | 0.31 g |
Sacharidy | 0.78 g |
Tuky | 1.1 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
Vláknina | 0.04 g |
ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT