Pstruh na masle

Ingrediencie na 1 porciu

Múka polohrubá5 g
Olej olivový3 ml
Pstruh120 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Rasca1 štipka
Olej slnečnicový1 lyžica
Fenikel180 g

Pstruha očistíme a osušíme. Potom ho nasolíme, okoreníme, posypeme rascou aj vo vnútornej časti. Necháme zahriať panvičku s trochou masla. Pstruha ľahko zaprášime múkou a necháme ho prudko opekať najprv z jednej a potom z druhej strany. Fenikel zabalíme do alobalu, pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť do rúry do zmäknutia.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 370.844 Kj

Bielkoviny0.31 g
Sacharidy0.78 g
Tuky1.1 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.88 g
Vláknina0.04 g

ALERGÉNY

  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
  • Ryby a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.