Pšenový puding

Ingrediencie na 1 porciu

Med včelí (7g)2 lyžičky
Ďatle sušené vykôstkované80 g
Pšeno varené100 g
Škorica16 g
Jogurt sedliacky 3,5 % tuku150 g

Uvarené pšeno necháme 10 minút odstáť. Všetky ingrediencie vrátane pšena rozmixujeme dohladka. Navrch ozdobíme škoricou.

Tip: Pšeno sa dá využiť aj na diétne prílohy k mäsu a je výborné aj na slané recepty, ako napr. rizoto.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 132.436 Kj

Bielkoviny0.13 g
Sacharidy6.81 g
Sacharidy z cukrov0.68 g
Tuky0.64 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.02 g
Vláknina0.36 g
Sodík0.06 g
Vápnik1.02 g
Gi100

ALERGÉNY

  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.