Pečený pstruh s cesnakom na masle

Ingrediencie na 1 porciu

Múka polohrubá3 g
Maslo5 g
Cesnak1 strúčik
Pstruh200 g
Soľ1 štipka

Pstruha dôkladne umyjeme a osušíme. Potrieme ho zmesou prelisovaného cesnaku a soli, na povrchu i vnútri. Potom zľahka zaprášime múkou a opražíme na masle z oboch strán.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 80.073 Kj

Bielkoviny0.61 g
Sacharidy2 g
Tuky0.94 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.52 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.41 g
Vláknina0.04 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
  • Mlieko a výrobky z neho
  • Ryby a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.