Pečený pstruh s cesnakom na masle
Ingrediencie na 1 porciu
Múka polohrubá | 3 g | |
Maslo | 5 g | |
Cesnak | 1 strúčik | |
Pstruh | 200 g | |
Soľ | 1 štipka |
Pstruha dôkladne umyjeme a osušíme. Potrieme ho zmesou prelisovaného cesnaku a soli, na povrchu i vnútri. Potom zľahka zaprášime múkou a opražíme na masle z oboch strán.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 80.073 Kj
Bielkoviny | 0.61 g |
Sacharidy | 2 g |
Tuky | 0.94 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.52 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.41 g |
Vláknina | 0.04 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT