Pečené zemiaky v jogurte

Ingrediencie na 1 porciu

Zemiaky v šupke120 g
Bazalka čerstvá1 hrsť
Olej olivový extra panenský8 ml
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Jogurt sedliacky 3,5 % tuku100 g

Zemiaky nakrájajte na jemné plátky. Biely jogurt zmiešajte s ľubovoľným korením či bylinkami a lyžicou oleja. Zemiaky zmiešajte s jogurtom a dajte piecť do predhriatej rúry. Pečte, kým zemiaky nebudú mäkké.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 50.613 Kj

Bielkoviny0.37 g
Sacharidy0.23 g
Sacharidy z cukrov0.09 g
Tuky1.01 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.62 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina0.18 g
Vápnik1 g
Gi35

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.