Pečené zemiaky v jogurte
Ingrediencie na 1 porciu
Zemiaky v šupke | 120 g | |
Bazalka čerstvá | 1 hrsť | |
Olej olivový extra panenský | 8 ml | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Jogurt sedliacky 3,5 % tuku | 100 g |
Zemiaky nakrájajte na jemné plátky. Biely jogurt zmiešajte s ľubovoľným korením či bylinkami a lyžicou oleja. Zemiaky zmiešajte s jogurtom a dajte piecť do predhriatej rúry. Pečte, kým zemiaky nebudú mäkké.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 50.613 Kj
Bielkoviny | 0.37 g |
Sacharidy | 0.23 g |
Sacharidy z cukrov | 0.09 g |
Tuky | 1.01 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.62 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Vláknina | 0.18 g |
Vápnik | 1 g |
Gi | 35 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT