Panenka s bylinkovou krustou
Ingrediencie na 1 porciu
Maslo | 10 g | |
Olej olivový | 5 ml | |
Bravčová panenka | 100 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Petržlen vňať | 10 g | |
Citrónová šťáva čerstvá | 3 g | |
Mäta bylinka | 10 g | |
Citrónová kôra čerstvá | 3 g |
Panenku nakrájame na plátky a krátko orestujeme po oboch stranách. Nasekáme bylinky a vmiešame ich spoločne so šťavou a kôrou z citróna, soľou a korením do masla. Vymiešame krém, ktorý necháme na horúcom mäse rozpustiť. Podávame s ryžou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 95.581 Kj
Bielkoviny | 0.39 g |
Sacharidy | 0.92 g |
Sacharidy z cukrov | 0.06 g |
Tuky | 1.89 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.4 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Vláknina | 0.08 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT