Panenka s bylinkovou krustou

Ingrediencie na 1 porciu

Maslo10 g
Olej olivový5 ml
Bravčová panenka100 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Petržlen vňať10 g
Citrónová šťáva čerstvá3 g
Mäta bylinka10 g
Citrónová kôra čerstvá3 g

Panenku nakrájame na plátky a krátko orestujeme po oboch stranách. Nasekáme bylinky a vmiešame ich spoločne so šťavou a kôrou z citróna, soľou a korením do masla. Vymiešame krém, ktorý necháme na horúcom mäse rozpustiť. Podávame s ryžou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 95.581 Kj

Bielkoviny0.39 g
Sacharidy0.92 g
Sacharidy z cukrov0.06 g
Tuky1.89 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)1.4 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina0.08 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.