Nátierka z červenej repy

Ingrediencie na 1 porciu
Cibuľa | 0.5 kus | |
Cesnak | 1 strúčik | |
Cvikla | 50 g | |
Smotana kyslá | 30 g |
Repu uvarte (ideálne deň vopred, alebo si kúpte už predvarenú, aby ste ušetrili čas) v osolenej vode, následne nechajte vychladnúť, ošúpte a nastrúhajte na jemnom strúhadle. Zmiešajte repu s cibuľou a cesnakom, dôkladne premiešajte a pridajte lyžicu kyslej smotany. Nátierka z červenej repy sa hodí k akémukoľvek pečivu, alebo ako dip k mäsu či pečenej zelenine.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 216.628 Kj
Bielkoviny | 1.33 g |
Sacharidy | 10.38 g |
Sacharidy z cukrov | 0.04 g |
Tuky | 0.27 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.13 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.11 g |
Vláknina | 3.03 g |
Vápnik | 0.01 g |
Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT