Nátierka z červenej repy

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa0.5 kus
Cesnak1 strúčik
Cvikla50 g
Smotana kyslá30 g

Repu uvarte (ideálne deň vopred, alebo si kúpte už predvarenú, aby ste ušetrili čas) v osolenej vode, následne nechajte vychladnúť, ošúpte a nastrúhajte na jemnom strúhadle. Zmiešajte repu s cibuľou a cesnakom, dôkladne premiešajte a pridajte lyžicu kyslej smotany. Nátierka z červenej repy sa hodí k akémukoľvek pečivu, alebo ako dip k mäsu či pečenej zelenine.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 216.628 Kj

Bielkoviny1.33 g
Sacharidy10.38 g
Sacharidy z cukrov0.04 g
Tuky0.27 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.13 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.11 g
Vláknina3.03 g
Vápnik0.01 g
Gi0.3

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.