Morčacie zapečené so zeleninou
Ingrediencie na 1 porciu
Maslo | 5 g | |
Horčica plnotučná | 10 g | |
Pórik | 0.5 kus | |
Kel ružičkový | 100 g | |
Mäso morčacie restované | 120 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Muškátový oriešok mletý | 1 g | |
Smotana sójová | 50 ml | |
Syr parmezán strúhaný | 10 g |
Do zapekacej misy vymastenej maslom dajte ružičkový kel (vopred uvarte a rozpoľte) a pór. Osolíte, okoreníte a posypete nastrúhaným muškátovým orieškom. Navrch poukladajte mäso a polejte zmesou z kyslej smotany a horčice. Posypte hrsťou strúhaného parmezánu. Zapekajte asi 15 minút. Podávajte s vareným kuskusom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 251.7844 Kj
Bielkoviny | 2.83 g |
Sacharidy | 7.51 g |
Sacharidy z cukrov | 0.06 g |
Tuky | 2.01 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.8 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.45 g |
Vláknina | 3.15 g |
Sodík | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Horčica a výrobky z nej
- Sójové bôby (sója) a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT