Morčacie zapečené so zeleninou

Ingrediencie na 1 porciu

Maslo5 g
Horčica plnotučná10 g
Pórik0.5 kus
Kel ružičkový100 g
Mäso morčacie restované120 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Muškátový oriešok mletý1 g
Smotana sójová50 ml
Syr parmezán strúhaný10 g

Do zapekacej misy vymastenej maslom dajte ružičkový kel (vopred uvarte a rozpoľte) a pór. Osolíte, okoreníte a posypete nastrúhaným muškátovým orieškom. Navrch poukladajte mäso a polejte zmesou z kyslej smotany a horčice. Posypte hrsťou strúhaného parmezánu. Zapekajte asi 15 minút. Podávajte s vareným kuskusom.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 251.7844 Kj

Bielkoviny2.83 g
Sacharidy7.51 g
Sacharidy z cukrov0.06 g
Tuky2.01 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.8 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.45 g
Vláknina3.15 g
Sodík0.01 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho
  • Horčica a výrobky z nej
  • Sójové bôby (sója) a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.