Morčacie mäso v bylinkovej marináde

Ingrediencie na 1 porciu

Horčica plnotučná8 g
Oregano drvené2 štipky
Tymián2 g
Mäso morčacie restované150 g
Jogurt sedliacky 3,5 % tuku80 g
Rozmarín2 g

Ako prvé si pripravíme marinádu z jogurtu, horčice a byliniek. Morčacie prso si naklepeme aby bolo pekne tenké a naložíme do marinády (ideálne nechať cez noc, ale ak na to nemáte priestor, postačí hodina). Mäso môžeme restovat na nepriľnavej panvici, alebo na grile.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 34.7588 Kj

Bielkoviny0.43 g
Sacharidy0.43 g
Sacharidy z cukrov0.58 g
Tuky0.15 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.15 g
Vláknina0.01 g
Sodík0.01 g
Vápnik1 g
Gi35

ALERGÉNY

  • Horčica a výrobky z nej
  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.