Morčacie mäso v bylinkovej marináde
Ingrediencie na 1 porciu
Horčica plnotučná | 8 g | |
Oregano drvené | 2 štipky | |
Tymián | 2 g | |
Mäso morčacie restované | 150 g | |
Jogurt sedliacky 3,5 % tuku | 80 g | |
Rozmarín | 2 g |
Ako prvé si pripravíme marinádu z jogurtu, horčice a byliniek. Morčacie prso si naklepeme aby bolo pekne tenké a naložíme do marinády (ideálne nechať cez noc, ale ak na to nemáte priestor, postačí hodina). Mäso môžeme restovat na nepriľnavej panvici, alebo na grile.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 34.7588 Kj
Bielkoviny | 0.43 g |
Sacharidy | 0.43 g |
Sacharidy z cukrov | 0.58 g |
Tuky | 0.15 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.15 g |
Vláknina | 0.01 g |
Sodík | 0.01 g |
Vápnik | 1 g |
Gi | 35 |
ALERGÉNY
- Horčica a výrobky z nej
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT