Morčacie mäso s ryžou a brokolicou

Ingrediencie na 1 porciu

Voda čistá1 liter
Brokolica100 g
Ryža varená120 g
Soľ1 štipka
Olej slnečnicový1 lyžica
Mäso morčacie100 g

Morčacie mäso si umyjeme. Ryžu prepláchneme. Uvaríme podľa návodu. Brokolicu blanšírujeme v osolenej vode. Mäso naklepeme, nasolíme a opečieme na troche oleja. Výživové hodnoty zodpovedajú uvarenej ryži. 100 g surovej ryže sa rovná 200 g ryži varenej. Vždy si teda odvážte polovicu množstva než je v recepte uvedená.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 268.841 Kj

Bielkoviny0.28 g
Sacharidy0.26 g
Sacharidy z cukrov0.02 g
Tuky0.04 g
Vláknina0.05 g
Gi0.15

ALERGÉNY

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.