Morčacie mäso s ryžou a brokolicou
Ingrediencie na 1 porciu
Voda čistá | 1 liter | |
Brokolica | 100 g | |
Ryža varená | 120 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Olej slnečnicový | 1 lyžica | |
Mäso morčacie | 100 g |
Morčacie mäso si umyjeme. Ryžu prepláchneme. Uvaríme podľa návodu. Brokolicu blanšírujeme v osolenej vode. Mäso naklepeme, nasolíme a opečieme na troche oleja. Výživové hodnoty zodpovedajú uvarenej ryži. 100 g surovej ryže sa rovná 200 g ryži varenej. Vždy si teda odvážte polovicu množstva než je v recepte uvedená.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 268.841 Kj
Bielkoviny | 0.28 g |
Sacharidy | 0.26 g |
Sacharidy z cukrov | 0.02 g |
Tuky | 0.04 g |
Vláknina | 0.05 g |
Gi | 0.15 |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT