Morčacie mäso na mandliach

Ingrediencie na 1 porciu

Mozzarella50 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Mäso morčacie120 g
Lučina50 g
Mandle lúpané plátky15 g
Korenie grilovacie1 štipka

Morčacie rezne si nakrájame na menšie kúsky, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme, potom natrieme Lučinou, okoreníme, poukladáme plátky mozarelly a plátky údených mandlí. Každý plátok prehneme na pol a prepichneme špáradlom, aby nám vznikla kapsa. Naukladáme do zapekacej misky a posypeme zvyškom mandlí a dáme zapiecť v predhriatej rúre na 230 °C a pečieme po dobu cca 30 – 40 minút.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 82.005 Kj

Bielkoviny1.16 g
Sacharidy0.93 g
Tuky1.21 g
Vláknina0.14 g
Sodík0.01 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho
  • Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.