Makrela zapečená so zemiakmi
Ingrediencie na 1 porciu
Maslo | 5 g | |
Zemiaky v šupke | 160 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Makrela pečená | 100 g | |
Petržlen vňať | 10 g | |
Korenie na ryby | 1 štipka |
Zemiaky si uvaríme so šupkou, potom ich nakrájame na plátky, dáme do vymasteného pekáča, osolíme, okoreníme, navrch položíme okorenenú makrelu. Pečieme v predhriatej rúre na 180 °C počas 20 minút. Hotové posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 103.617 Kj
Bielkoviny | 0.52 g |
Sacharidy | 3.13 g |
Sacharidy z cukrov | 0.05 g |
Tuky | 1.02 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.51 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Vláknina | 0.02 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT