Kuracie rezance s pórom
Ingrediencie na 1 porciu
Kuracie prsia (restované) | 100 g | |
Pórik | 0.5 kus | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Olej repkový | 5 ml | |
Omáčka sójová | 4 g | |
Šunka najvyššej kvality 92 % mäsa | 50 g |
Mäso si nakrájame na rezance, ochutíme a opečieme zo všetkých strán na rozpálenej panvici. Šunku nakrájame tiež na rezance, pór na jemné kolieska a pridáme k mäsu a chvíľu restujeme spoločne. Pridáme trochu sójovej omáčky, trochu vody a cca 5 minút podusíme pod pokrievkou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 214.573 Kj
Bielkoviny | 2.53 g |
Sacharidy | 7.07 g |
Sacharidy z cukrov | 0.02 g |
Tuky | 1.35 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.09 g |
Vláknina | 3.02 g |
ALERGÉNY
- Sójové bôby (sója) a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT