Kuracie rezance s pórom

Ingrediencie na 1 porciu

Kuracie prsia (restované)100 g
Pórik0.5 kus
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Olej repkový5 ml
Omáčka sójová4 g
Šunka najvyššej kvality 92 % mäsa50 g

Mäso si nakrájame na rezance, ochutíme a opečieme zo všetkých strán na rozpálenej panvici. Šunku nakrájame tiež na rezance, pór na jemné kolieska a pridáme k mäsu a chvíľu restujeme spoločne. Pridáme trochu sójovej omáčky, trochu vody a cca 5 minút podusíme pod pokrievkou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 214.573 Kj

Bielkoviny2.53 g
Sacharidy7.07 g
Sacharidy z cukrov0.02 g
Tuky1.35 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.09 g
Vláknina3.02 g

ALERGÉNY

  • Sójové bôby (sója) a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.