Kuracie prsia zapekané so zemiakmi

Ingrediencie na 1 porciu

Zemiaky160 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Smotana 12 %30 g
Korenie provensálske1 štipka
Kuracie mäso pečené100 g

Zemiaky si olúpeme a nakrájame na rovnako hrubé plátky. Zapekaciu misu si vymastíme trochou oleja a naukladáme prvú vrstvu zemiakov, osolíme, okoreníme a dáme na plátky nakrájané, ochutené kuracie mäso. Potom na mäso poukladáme druhú vrstvu zemiakov, opäť osolíme a okoreníme a na záver zalejeme smotanou. Zapekáme v predhriatej rúre na 200 °C po dobu cca 30 minút.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 30.0918 Kj

Bielkoviny0.45 g
Sacharidy0.7 g
Sacharidy z cukrov0.36 g
Tuky0.27 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.12 g
Cholesterol0.01 g
Vláknina0.24 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.