Kuracie prsia so zemiakmi, hráškom a mrkvou

Ingrediencie na 1 porciu

Mrkva1 kus
Hrášok čerstvý50 g
Zemiaky bez šupky150 g
Kuracie prsia (restované)150 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Petržlen vňať10 g
Olej repkový7 ml

Mäso osolíme, okoreníme a orestujeme. Olúpané zemiaky a mrkvu nakrájame na kocky, osolíme a dáme variť. Ku koncu varu primiešame hrášok a zlejeme. Podávame s prírodnými kuracími rezňami, ozdobíme petržlenovou vňaťou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 201.196 Kj

Bielkoviny1.38 g
Sacharidy7.42 g
Sacharidy z cukrov0.02 g
Tuky1.25 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.08 g
Vláknina4.09 g
Gi0.15

ALERGÉNY

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.