Kuracie prsia so zemiakmi, hráškom a mrkvou
Ingrediencie na 1 porciu
Mrkva | 1 kus | |
Hrášok čerstvý | 50 g | |
Zemiaky bez šupky | 150 g | |
Kuracie prsia (restované) | 150 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Petržlen vňať | 10 g | |
Olej repkový | 7 ml |
Mäso osolíme, okoreníme a orestujeme. Olúpané zemiaky a mrkvu nakrájame na kocky, osolíme a dáme variť. Ku koncu varu primiešame hrášok a zlejeme. Podávame s prírodnými kuracími rezňami, ozdobíme petržlenovou vňaťou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 201.196 Kj
Bielkoviny | 1.38 g |
Sacharidy | 7.42 g |
Sacharidy z cukrov | 0.02 g |
Tuky | 1.25 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.08 g |
Vláknina | 4.09 g |
Gi | 0.15 |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT