Kuracie plátky so zeleninou pečené v alobale
Ingrediencie na 1 porciu
Cibuľa | 0.5 kus | |
Zemiaky v šupke | 120 g | |
Kuracie prsia (restované) | 120 g | |
Paprika červená | 1 kus | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Rasca | 1 štipka | |
Rajčina | 2 kusy | |
Korenie provensálske | 1 štipka |
Mäso naklepeme aby bolo krásne tenké, potom ho osolíme, okoreníme a posypeme korením. Mäso položíme na alobal, naň zemiaky nakrájané na kolieska, osolíme, posypeme trochou rasce. Na zemiaky vrstvíme zvyšnú zeleninu pokrájanú na ľubovoľné kúsky. Alobal uzavrieme a dáme piecť do predhriatej rúry na 180 °C po dobu cca 25 minút.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 468.382 Kj
Bielkoviny | 3.34 g |
Sacharidy | 18.62 g |
Sacharidy z cukrov | 0.36 g |
Tuky | 3.59 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.03 g |
Vláknina | 7.23 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT