Kuracie mäso s hráškovým pyré a mätou
Ingrediencie na 1 porciu
Hrášok čerstvý | 120 g | |
Mlieko polotučné | 100 ml | |
Kuracie prsia (restované) | 100 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Mäta bylinka | 20 g | |
Šunka najvyššej kvality 92 % mäsa | 50 g |
Mäso si obalíme do plátkov šunky a dáme piecť do predhriatej rúry na 180 °C na dobu cca 20 minút. Hrášok varíme po dobu 5 minút vo väčšom hrnci. Hrášok scedíme a mixujeme dohladka spolu s postupne prilievaným mliekom a nasekanou mätou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 30.403 Kj
Bielkoviny | 0.67 g |
Sacharidy | 0.89 g |
Sacharidy z cukrov | 0.06 g |
Tuky | 0.09 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.03 g |
Vláknina | 0.13 g |
Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT