Kuracie mäso s hráškovým pyré a mätou

Ingrediencie na 1 porciu

Hrášok čerstvý120 g
Mlieko polotučné100 ml
Kuracie prsia (restované)100 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Mäta bylinka20 g
Šunka najvyššej kvality 92 % mäsa50 g

Mäso si obalíme do plátkov šunky a dáme piecť do predhriatej rúry na 180 °C na dobu cca 20 minút. Hrášok varíme po dobu 5 minút vo väčšom hrnci. Hrášok scedíme a mixujeme dohladka spolu s postupne prilievaným mliekom a nasekanou mätou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 30.403 Kj

Bielkoviny0.67 g
Sacharidy0.89 g
Sacharidy z cukrov0.06 g
Tuky0.09 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.03 g
Vláknina0.13 g
Gi0.3

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.