Kuracia pochúťka s paradajkami a olivami

Ingrediencie na 1 porciu

Cesnak1 strúčik
Bazalka čerstvá1 hrsť
Olej olivový1 ml
Olivy zelené10 kusů
Kuracie prsia (restované)200 g
Cibuľa červená1 kus
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Rajčina1 kus
Ocot balzamikový10 g

Najskôr si dáme variť kuracie prso do vody. Vo vare ho varíme asi 20 minút. Medzitým si pripravíme zeleninu a všetky potrebné suroviny. Tzn.: paradajky i cibuľu nakrájame na kocky, olivy nakrájame na plátky a cesnak podrvíme. Všetko zmiešame a nakoniec pridáme uvarené a na rezance nakrájané mäso.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 213.325 Kj

Bielkoviny2.04 g
Sacharidy6.47 g
Tuky1.76 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.89 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.11 g
Vláknina2.18 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.