Kuracia pochúťka s paradajkami a olivami
Ingrediencie na 1 porciu
Cesnak | 1 strúčik | |
Bazalka čerstvá | 1 hrsť | |
Olej olivový | 1 ml | |
Olivy zelené | 10 kusů | |
Kuracie prsia (restované) | 200 g | |
Cibuľa červená | 1 kus | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Rajčina | 1 kus | |
Ocot balzamikový | 10 g |
Najskôr si dáme variť kuracie prso do vody. Vo vare ho varíme asi 20 minút. Medzitým si pripravíme zeleninu a všetky potrebné suroviny. Tzn.: paradajky i cibuľu nakrájame na kocky, olivy nakrájame na plátky a cesnak podrvíme. Všetko zmiešame a nakoniec pridáme uvarené a na rezance nakrájané mäso.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 213.325 Kj
Bielkoviny | 2.04 g |
Sacharidy | 6.47 g |
Tuky | 1.76 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.89 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.11 g |
Vláknina | 2.18 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT