Králik na cesnaku
Ingrediencie na 1 porciu
Cibuľa | 1 kus | |
Maslo | 5 g | |
Cesnak | 2 strúčiky | |
Mäso králičie | 120 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka |
Králičie stehno si ochutíme a vložíme do zapekacej misky vymastenej trošičkou masla. Cibuľu nakrájame na polovičné kolieska, cesnak na tenké plátky, posypeme nimi mäso a dáme zapekať pod pokrievkou do polomäkka, potom dopečieme odokryté. Pečieme na 180 °C po dobu cca 30 minút (aby mäso nebolo tuhé).
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 245.367 Kj
Bielkoviny | 1.54 g |
Sacharidy | 10.26 g |
Tuky | 1.1 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.52 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.41 g |
Vláknina | 3 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT