Kari rizoto s kyslou smotanou

Ingrediencie na 1 porciu

Maslo5 g
Hrášok čerstvý40 g
Kukurica sterilizovaná40 g
Pórik0.5 kus
Smotana kyslá50 g
Soľ1 štipka
Ryža celozrnná90 g
Korenie kari2 štipky

Ryžu uvarte podľa návodu na obale. Medzitým si na masle osmažte na kolieska nakrájaný pór, potom pridajte kukuricu, hrášok, soľ a trochu vody a chvíľku poduste. Do zeleniny pridajte kyslú smotanu, karí korenie, nechajte spolu prehriať a potom prisypte uvarenú ryžu.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 230.345 Kj

Bielkoviny2.22 g
Sacharidy8.24 g
Sacharidy z cukrov0.04 g
Tuky1.26 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.64 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina3.07 g
Vápnik0.01 g
Gi0.15

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.