Kari rizoto s kyslou smotanou
Ingrediencie na 1 porciu
Maslo | 5 g | |
Hrášok čerstvý | 40 g | |
Kukurica sterilizovaná | 40 g | |
Pórik | 0.5 kus | |
Smotana kyslá | 50 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Ryža celozrnná | 90 g | |
Korenie kari | 2 štipky |
Ryžu uvarte podľa návodu na obale. Medzitým si na masle osmažte na kolieska nakrájaný pór, potom pridajte kukuricu, hrášok, soľ a trochu vody a chvíľku poduste. Do zeleniny pridajte kyslú smotanu, karí korenie, nechajte spolu prehriať a potom prisypte uvarenú ryžu.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 230.345 Kj
Bielkoviny | 2.22 g |
Sacharidy | 8.24 g |
Sacharidy z cukrov | 0.04 g |
Tuky | 1.26 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.64 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Vláknina | 3.07 g |
Vápnik | 0.01 g |
Gi | 0.15 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT