Karfiol v pare

Ingrediencie na 1 porciu

Cesnak1 strúčik
Karfiol150 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Biely jogurt 1,5 % tuku50 g
Petržlen vňať10 g

Karfiol uvarte v pare a namáčajte v jogurtovom dipe.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 33.28 Kj

Bielkoviny0.4 g
Sacharidy1.44 g
Sacharidy z cukrov0.02 g
Tuky0.04 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.02 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.11 g
Vláknina0.02 g
Vápnik0.01 g
Gi0.15

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.