Jahňacie s reďkovkami a šalátom
Ingrediencie na 1 porciu
Bazalka čerstvá | 1 hrsť | |
Olej olivový | 10 ml | |
Reďkovky | 100 g | |
Cibuľa jarná | 1 kus | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Fenikel | 150 g | |
Citrónová šťáva čerstvá | 5 g | |
Jahňacie kotlety | 100 g |
Jahňacie mäso osolíme, okoreníme a orestujeme na troche oleja z oboch strán dozlata. Pridáme jarnú cibuľku, fenikel nakrájaný na plátky a taktiež krátko orestujeme. Reďkovky nakrájame na plátky, preložíme na tanier spoločne so zeleninou a mäsom. Pokvapkáme limetkou a podávame so zemiakmi v šupke a pohárom vody.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 99.542 Kj
Bielkoviny | 1.02 g |
Sacharidy | 1.1 g |
Tuky | 1.39 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
Vláknina | 0.5 g |
Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT