Hovädzie na hubách s cestovinami
Ingrediencie na 1 porciu
Cibuľa | 1 kus | |
Hovädzie zadné | 120 g | |
Maslo | 3 g | |
Voda čistá | 0.2 liter | |
Šampiňóny čerstvé | 50 g | |
Cestoviny svetlé | 120 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Zeleninová príloha | 100 g |
Orestujeme cibuľku na masle, potom vložíme opláchnuté hovädzie mäso na kocky. Podlejeme vývarom a necháme dusiť. Po chvíľke pridáme aj očistené šampiňóny nakrájané na plátky. Osolíme a okoreníme. Cestoviny pripravíme podľa návodu.
Tip: Chcete vyskúšať bezmäsitú alternatívu jedál s hovädzím mäsom? Prečítajte si ako môže hliva ustricová poslúžiť ako hlavná ingrediancia na výborný guľáš!
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 230.886 Kj
Bielkoviny | 1.28 g |
Sacharidy | 9.29 g |
Tuky | 1.22 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.52 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Vláknina | 3.01 g |
Gi | 0.7 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- Vajcia a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT