Hovädzie na hubách s cestovinami

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa1 kus
Hovädzie zadné120 g
Maslo3 g
Voda čistá0.2 liter
Šampiňóny čerstvé50 g
Cestoviny svetlé120 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Zeleninová príloha100 g

Orestujeme cibuľku na masle, potom vložíme opláchnuté hovädzie mäso na kocky. Podlejeme vývarom a necháme dusiť. Po chvíľke pridáme aj očistené šampiňóny nakrájané na plátky. Osolíme a okoreníme. Cestoviny pripravíme podľa návodu.

 

Tip: Chcete vyskúšať bezmäsitú alternatívu jedál s hovädzím mäsom? Prečítajte si ako môže hliva ustricová poslúžiť ako hlavná ingrediancia na výborný guľáš!

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 230.886 Kj

Bielkoviny1.28 g
Sacharidy9.29 g
Tuky1.22 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.52 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina3.01 g
Gi0.7

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho
  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
  • Vajcia a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.