Hovädzí plátok

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa1 kus
Hovädzie zadné100 g
Čierne korenie1 štipka
Voda1 pohár

Mäso umyjeme, naklepeme, osušíme a osolíme, okoreníme a necháme odležať. Olúpeme cibuľu a nakrájame ju na kolieska. Na rozpálenom oleji zo všetkých strán opečieme mäso. Potom mäso vyberieme a na oleji osmažíme nakrájanú cibuľu. Nakoniec pridáme guľôčky čierneho korenia, nového korenia a opečené mäso. Podlejeme vodou a pečieme. Podľa potreby mäso obraciame a podlievame.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 190.36 Kj

Bielkoviny1.2 g
Sacharidy9 g
Tuky0.37 g
Vláknina3 g

ALERGÉNY

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.