Hovädzí plátok
Ingrediencie na 1 porciu
Cibuľa | 1 kus | |
Hovädzie zadné | 100 g | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Voda | 1 pohár |
Mäso umyjeme, naklepeme, osušíme a osolíme, okoreníme a necháme odležať. Olúpeme cibuľu a nakrájame ju na kolieska. Na rozpálenom oleji zo všetkých strán opečieme mäso. Potom mäso vyberieme a na oleji osmažíme nakrájanú cibuľu. Nakoniec pridáme guľôčky čierneho korenia, nového korenia a opečené mäso. Podlejeme vodou a pečieme. Podľa potreby mäso obraciame a podlievame.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 190.36 Kj
Bielkoviny | 1.2 g |
Sacharidy | 9 g |
Tuky | 0.37 g |
Vláknina | 3 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT