Francúzsky toast s ovocím

Ingrediencie na 1 porciu

Mlieko polotučné15 ml
Jablko100 g
Vajce1 kus
Chlieb celozrnný pšenično-ražný (50g)2 krajce
Med včelí (7g)1 lyžička
Škorica8 g

Mlieko, vajce a škoricu ušľaháme v hlbokom tanieri. Chlieb obalíme v zmesi, necháme ho nasiaknuť vajíčkom. Potom ho z oboch strán opečieme na panvici. Podávame ozdobený ovocím, jogurtom, alebo arašidovým maslom.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 934.287 Kj

Bielkoviny10.06 g
Sacharidy31.31 g
Sacharidy z cukrov0.05 g
Tuky6.08 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)1.56 g
Cholesterol0.2 g
Vláknina4.88 g
Sodík0.28 g
Vápnik0.05 g
Gi143.15

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho
  • Vajcia a výrobky z nich
  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.