Francúzsky toast s ovocím
Ingrediencie na 1 porciu
Mlieko polotučné | 15 ml | |
Jablko | 100 g | |
Vajce | 1 kus | |
Chlieb celozrnný pšenično-ražný (50g) | 2 krajce | |
Med včelí (7g) | 1 lyžička | |
Škorica | 8 g |
Mlieko, vajce a škoricu ušľaháme v hlbokom tanieri. Chlieb obalíme v zmesi, necháme ho nasiaknuť vajíčkom. Potom ho z oboch strán opečieme na panvici. Podávame ozdobený ovocím, jogurtom, alebo arašidovým maslom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 934.287 Kj
Bielkoviny | 10.06 g |
Sacharidy | 31.31 g |
Sacharidy z cukrov | 0.05 g |
Tuky | 6.08 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.56 g |
Cholesterol | 0.2 g |
Vláknina | 4.88 g |
Sodík | 0.28 g |
Vápnik | 0.05 g |
Gi | 143.15 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Vajcia a výrobky z nich
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT