Figový šalát

Ingrediencie na 1 porciu

Olej olivový extra panenský5 ml
Med včelí (7g)2 lyžičky
Orechy vlašské0.5 hrsť
Polníček100 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Syr kozí čerstvý50 g
Citrónová šťáva čerstvá10 g
Figy čerstvé250 g

Šalát natrháme a rozprestrieme na tanier, navrch pridáme kozí syr, figy, ktoré nakrájame na menšie kúsky a orechy.

 

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 437.297 Kj

Bielkoviny2.19 g
Sacharidy6.92 g
Sacharidy z cukrov0.06 g
Tuky7.12 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.6 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina0.64 g
Sodík0.01 g
Vápnik0.02 g
Gi65

ALERGÉNY

  • Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov
  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.