Dusený kapor s petržlenom
Ingrediencie na 1 porciu
Maslo | 5 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Petržlen vňať | 10 g | |
Kapor dusený | 150 g | |
Korenie na ryby | 1 štipka |
Kapra si osolíme a pridáme korenie podľa chuti. Na rozpálenej panvici rozpustíme trochu masla a prilejeme vodu a kapra pod pokrievkou dusíme, kým nezmäkne. Na tanier prelejeme kapra so vzniknutou šťavou pri dusení a posypeme čerstvou nasekanou petržlenovou vňaťou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 100.368 Kj
Bielkoviny | 0.53 g |
Sacharidy | 2.98 g |
Tuky | 1.07 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.51 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT