Dusený kapor s petržlenom

Ingrediencie na 1 porciu

Maslo5 g
Soľ1 štipka
Petržlen vňať10 g
Kapor dusený150 g
Korenie na ryby1 štipka

Kapra si osolíme a pridáme korenie podľa chuti. Na rozpálenej panvici rozpustíme trochu masla a prilejeme vodu a kapra pod pokrievkou dusíme, kým nezmäkne. Na tanier prelejeme kapra so vzniknutou šťavou pri dusení a posypeme čerstvou nasekanou petržlenovou vňaťou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 100.368 Kj

Bielkoviny0.53 g
Sacharidy2.98 g
Tuky1.07 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.51 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho
  • Ryby a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.